Om oss

Grønne Studenter Bergen er en studentorganisasjon som er tilknyttet Miljøpartiet De Grønne. Vi ønsker å legge til rette for at grønne studenter ved de forskjellige lærestedene i Bergen kan møtes jevnlig for å øke egen og andres kunnskap om grønn politikk, for å arbeide med konkrete saker ved lærestedene som viser hva grønn politikk er i praksis – og ikke minst for møte og knytte bekjentskap til andre grønne studenter her i regnbyen.

Kontakt oss på post@gronnestudenter.no hvis du vil lære mer om grønn politikk og/eller være med å organisere møter eller andre aktiviteter du synes vi bør få i stand kommende semester. Alle interesserte studenter er hjertelig velkommen!

Vi har også en Facebook-gruppe: Grønne Studenter i Bergen og Facebook-side: Grønne Studenter Bergen.

Litt om Grønne Studenter Bergen

1. Grønne Studenter er Miljøpartiet De Grønnes (MDGs) studentorganisasjon.

2. Våre medlemsaktiviteter finner du på Facebooksiden vår. Du trenger ikke være medlem i MDG for å bli med, du trenger ikke ha meldt deg inn i GSB for å bli med heller.

3. Vil du bli medlem? Det kan du gjøre her

4. Vil du bli medlem i tidenes kuleste Facebook-gruppe? Eller har du noen spørsmål eller trenger inspirasjon eller ønsker å få litt ekstra varsler på Facebook-kontoen din? Det kan du gjøre ved å melde deg inn i gruppa vår.

5. Spørsmål? Ta kontakt med oss på Facebook.

6. Du er ALLTID HJERTELIG VELKOMMEN på alle våre møter og du kan stille oss så mange spørsmål du vil om hva enn du måtte lure på.