Litt om Grønne Studenter Bergen (GSB)

1. Grønne Studenter er Miljøpartiet De Grønnes (MDGs) studentorganisasjon.

2. Vi har medlemsmøter hver onsdag – oversikt finner du under «Aktiviteter». PS: medlemsmøter = åpent-for-alle-som-vil-ha-det-fint-med-andre-grønne-studenter-møter. Du trenger ikke være medlem i MDG for å bli med, du trenger ikke ha meldt deg inn i GSB for å bli med heller.

3. Vil du bli medlem? Det kan du gjøre her.

4. Vil du sjekke ut akkurat hvor og akkurat når møtene våre finner sted? Det finner du ut her.

5. Vil du bli medlem i tidenes kuleste Facebook-gruppe? Eller har du noen spørsmål eller trenger inspirasjon eller ønsker å få litt ekstra varsler på Facebook-kontoen din? Det kan du gjøre ved å melde deg inn i gruppa vår.

6. Spørsmål? Send mail til bergen@gronnestudenter.no eller ta kontakt med oss på Facebook.

7. Du er ALLTID HJERTELIG VELKOMMEN på alle våre møter og du kan stille oss så mange spørsmål du vil om hva enn du måtte lure på.